JSM special - hela veckan lång


Mycket pryttlar för att få iväg en enda seglare... 


På tisdag börjar årets JSM i segling och då Saphiras gast Axel kommer att var med i Zoomklassen så är naturligtvis redaktionen ( även pappa till Axel ) på Saphira närvarande. Det var osäkert om vi skulle vara med eller inte och i vilken klass men nu blev det av och vi kör Zoom 8. Så redan nu i kväll kom vi upp med inlånad husvagn från Christer och en inlånad båt från klubben. Svårast hittills var att få upp yttertältet - betydligt svårare än en sprayhood men efter lite telefonkontakt med en husvagnsförtältsinstruktör så gick det bra. 
Axel hade svårt att hålla sig och var, efter en god hamburgare och kall öl/coola, tvungen att ta sig en runda på Vänerns vatten. Skön segling i mycket lungt väder.
Veckans mål är lågt satta (som alltid i början) och som yngst i klassen och med endast 5 - 7  timmar i båten så blir Charrans gamla målsättning bra - Sist men inte toksist. Mest är vi här för att lära, segla och ha kul.
Pappa ensam med äldsta sonen ensamma en vecka är också en ny erfarenhet som vi ser fram emot. Fint väder skall det bli enligt en enig väderlekstjänst. 
Så i morgon börjar vi med anmälan och tune up race. 
Nästa rapport kommer i morgon.

Ha det!
/Redaktionen
från en husvagn i Vänersborg
        


Acke på väg ut

Kommentarer
Postat av: Christian

Lycka till!!

2009-06-21 @ 22:31:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0