HP 1030 Verklighet!?

Det ser nu faktiskt ut som att det blir några HP1030 på vattnet. Länken här nedan visar att det faktiskt finns riktiga köpare också.

http://www.sailguide.biz/forum2/viewtopic.php?f=3&t=6100&start=0&st=0&sk=t&sd=a&sid=1ec17037ec63157a251ca763a00c0c82&bookmark=1


Båten ser fin och spännande ut men jag kan fortfarande inte förstå sättet man har marknadsfört den på. Gång på gång så har man presenterat fantasi efter fantasi som inte har vi har haft någon som helst förankring i verkligheten. Senaste utkastet var i Seilas i höstas när man gick ut och påstod att det skulle skulle levereras 20 st innan sommaren och 10 av dessa skulle ställa upp i Färden. Vi har fortfarande inte sett en enda båt på vattnet.
När man saluförde den som HP 96racer så hade man 27 köpare samma dag som man började promota den... sen hette den HP 1020 ett tag.....
Ja, det kanske blir en succé till slut men jag har väldigt svårt för människor/ företag som ljuger sig blåa. Tänk om man istället hade tagit det lite lugnt och varit klar med tankegångar, koncept, produktion mm innan man gick ut och sa att man sålt en hel armada. Då hade det kanske bivit en riktig framgång för det är nog inget fel på båten.

   

Fler bilder finns här

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0