Ny identitet

Så var de sista bokstäverna bortplockade från aktern. Gamla blur finns inte mer. 

 Borta är alla anknytningar till tidigare framgångar på världens hav. Sveriges snabbaste Nova under 5 år i rad har lämnat rampljuset. Från att ha varit en hyllad och framgångsrik båt med stor uppmärksamhet i en av Sveriges bästa och största blogg till att hamna hos en enkel amatör med en blogg som bara svärmor läser (hej!). Från ett liv inomhus i Göteborgs grädda till ett läge bakom ett plåtskjul utomhus i Halmstad. Ett byte av ägare från vattenslipningens mästare till en klantig rostslipare. Från segeltrimningens virtuos till en som lyckats hissa spinnakern på fel håll. Förfall är bara förnamnet. 


Men likt en fågel Fenix stiger ur askan stiger ur den äggvita gelcoaten i stället en blå drake. En drake vars namn numera kommer att pryda aktern på denna Norlin designade skapelse. Likt sagans drake som med intelligens, kraft och mod lyckades förvandla en enkel bondpojke till en drakriddare gör hon nu ett försök att omvandla ett bunt amatörer till fullfjädrade seglare ( eller så bra det kan gå med det här råmaterialet ).
Ärligt talat ser det ut som om hon ler där hon står bakom plåtskjulet och väntar på jungfrufärd med nytt namn. Hon är nöjd med uppgiften.

SWE 08 is back! Nu som SAPHIRA!!!  
  
 image222

Kommentarer
Postat av: Blur

Pics or it didn't happen :-)

2008-04-16 @ 09:50:18
URL: http://www.blur.se
Postat av: Leif

Kommer

2008-04-16 @ 10:08:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0